Diskuze

Ten, který vymaže Powella. Prodlužte doskočiště, přichází létající muž

Dřív bojoval s psychikou. Na velkých akcích strádal. Ta doba už je pryč. I ve středu večer na Zlaté tretře v Ostravě potvrdil, že je nastupující hvězdou své disciplíny. Létajícím mužem, kvůli kterému se na některých mítincích nejspíš budou muset prodlužovat doskočiště. Skok daleký našel svého příštího krále. Je mu devatenáct let, pochází z Kuby a jmenuje se Juan Miguel Echevarría.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

videl jsem Beamonuv svetovy rekord v primem prenosu z Mexika a videl jsem Powelluv svetovy rekord v primem prenosu z Tokia. Rad bych videl ten dalsi v primem prenosu.

0 0
možnosti
Foto

Trochu bych mírnil optimismus. Třeba na prahu své kariéry je i na jejím výkonnostním vrcholu? Většinou špičkový atlet má v kariéře období v trvání několika málo týdnů, kdy dokáže dramaticky posunout svůj výkon až k rekordu nebo jej i překonat (SR, výkon desetiletí, apod.). A sám neví, proč. Vše dělá stejně. Jednou dvakrát za kariéru. Snad nikdo nedokáže lineárně zvyšovat svou výkonnost. V dálce by mohl takto skákat v 25ti 930 cm :-). Doporučil bych, ať najde co nejdřív závod v ideálních podmínkách a ještě dva další a třeba těch 880 cm zopakuje.

0 0
možnosti

jestli skocil ted osobak tak dohnat jeste 30cm je moc byl bych klidny

0 0
možnosti

Ve Stockholmu skočil 883 cm s podporou větru 2,1 m/s (povoleno je 2,0 m/s). No a v Ostravě byla na dálku dost zima. Ještě pořád jste klidný?

2 0
možnosti

J75a61n 69J67i80r14k79a

14. 6. 2018 21:43

Preju mu to.

Obcas me ale napada trosku kacirska myslenka: asi by mi ani moc nevadilo, kdyby se v dobe dnesni techniky zmenil zpusob posuzovani odrazu. Dneska uz neni problem zjistit presne misto odrazu a ja bych byl pro, aby se merily "ciste" skoky. Tedy nikoli od prkna, ale z presneho mista odrazu. Myslim, ze by se skakalo mnohem dal - skokani by se prestali soustredit na odraz a mohli by to poradne nakopnout.

Ano, uz by to byla jina disciplina a ty vykony by s temi starymi neslo moc srovnavat. To je fakt. Ale presto by me to jako divaka lakalo. A to same v trojskoku.

5 5
možnosti

Jenže to umění přesně trefit místo odrazu prostě ke skoku do dálky patří.

4 0
možnosti

Až vymaže Powella, tak dejte vědět...:-P

2 4
možnosti

Pěknej článek. Trošku mě rozesmál výraz dálkařský byznys - to jsem v životě neslyšel ani nečetl. Ale co, ten kluk má fakt péra v nohách.

4 0
možnosti

Pro mě bude navždy rekordmanem Maxipes Fík - mistr světa ve skoku pro něco.

17 0
možnosti

jj, skoč tatínkovi pro pivo ;-D;-D dala bych si zmrzlinu ;-D;-D;-D

1 0
možnosti