Diskuze

Neměla medaili, přišla o dům. Loweová získá zpětně bronz, osud nezmění

Rok 2008 pro ni byl opravdu smutný. Americká výškařka Chaunté Loweová věřila, že na olympiádě v Pekingu má na medaili, jenže skončila šestá. USA i celý svět pak dostaly direkt od velké ekonomické recese – muž Loweové přišel o práci a jejich dům byl zabaven. Problém je v tom, že Chaunté Loweová medaili získala. Až nyní, zpětně. Kvůli další vlně usvědčených dopujících.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Pandořina skříňka. Nikdo neví co s tím. A nikdo se nezabývá tím, že je v tom možná někdo nevinně.:-/

0 0
možnosti
PH

P62e54t29r 97H95á69l35a

25. 11. 2016 18:09

Po dopujicich by meli vymahat vsechny penize od sponzoru vcetne uroku z prodleni. Tim by z radoby hvezd udelali dozivotni chudaky a dalsi by si to pak snad rozmysleli.

Na druhou stranu to chce trochu rozumu v pripadech, kdy skutecne muze jit o omyl (latka byla jeste loni legalni a pod)

2 0
možnosti
PM

P62e39t54r 49M90a37r67e67š

25. 11. 2016 15:02

Já bych do toho ten barák raději netahal. Těžko mohla někdy počítat s tím, že něco vyhraje a bude to splácet z toho. To by byla pěkně blbá.

5 4
možnosti
PR

Vy jste asi nikdy sportu moc nedal? Představte si mladého člověka oplývající oprávněnou sebedůvěrou, postavenou na stoupajících výkonech. Ti mladší mají pocit, že jejich možnosti jsou takřka neomezené. Tak proč by pak nepočítala s prémií za medaili? Myslím, že to je v pořádku, jezdit na vrcholný závod a počítat s dobrým výsledkem. Kdyby počítala s tím špatným, tak co by tam dělala?

3 0
možnosti

Podle mě nejde medaile často zpětně spravedlivě dopočítat, protože někdo, kdo by byl třeba lepší, vypadne s dopujícím již v prvním kole, jiný je jím poražen až v boji o bronz. Celý pavouk zápasů by byl za odlišné situace zcela a medailista by v zápase bojoval s někým jiným, v řadě sportů zase sportovci výkonem reagují na aktuální umístění či stav zápasu a mohou riskovat, což by v případě, že by hájili medailové místo nedělali.

11 0
možnosti
MS

Žádná spravedlnost na světě není. V ničem...:-P

1 2
možnosti