Ingredience
Postup
- Klobásky a feferonky dáme do grilovací mřížky a grilujeme na žhavém uhlí asi 3-4 minuty z každé strany. Tortilly opečeme na mřížce stranou žhavého uhlí asi 1 minutu z každé strany.
- Lilek nakrájíme na kolečka, lehce posolíme a necháme chvilku vypotit. Papriky očistíme a nakrájíme na kusy. Cibuli nakrájíme na silnější kolečka. Cherry rajčata rozkrojíme, pokud jsou malá, necháme je v celku. Kukuřici nakrájíme na silnější kolečka. Jarní cibulky očistíme, překrojíme podélně a pak ještě napříč. Zeleninu dáme na grilovací misku, pokapeme olejem a grilujeme na žhavém uhlí asi 10 minut, až změkne. Ogrilovanou zeleninu lehce osolíme, opepříme a rozdrobíme na ni sýr.
- Na talíře rozložíme tortilly. Na ně rozdělíme salát z grilované zeleniny a navrch přidáme ogrilované klobásky s feferonkou.