Vařená šunka v arabském chlebu

Jednoduchý sendvič, který si s sebou lehce vezmete na výlet.

Stupeň obtížnosti

Lehké

Vaření 10 min

Ingredience

4 PORCE +

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    286 KCal

    13 %

    12 %

  • Energie

    1197 KJ

    13 %

    12 %

  • Sacharidy

    35,9 g

    41 %

    36 %

  • Vláknina

    11,0 g

    37 %

    37 %

  • Bílkoviny

    23,6 g

    37 %

    35 %

  • Tuky

    6,2 g

    9 %

    9 %

  • nasycené

    1,5 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Arabské placky nebo tortilly rozložíme na prkénko a poklademe plátky šunky.
  2. Rukolu omyjeme, osušíme a spolu s na plátky nakrájenými rajčaty a na jednotlivé listy rozebranou čekankou rozdělíme na jednotlivé placky. Ty potom v polovině přehneme a zabalíme do ubrousku.
Autor:

Podobné recepty

Sezamové bulky

Upečte si nadýchané pečivo, které můžete podávat třeba k snídani.

Sendvič s kuřecím masem

Sendviče skvěle poslouží jako jednoduchý oběd do práce.

Omeletky plněné kachními prsíčky a zeleninou

Luxusní jednohubky pro opravdově gurmány.

Plněné papričky

Ideální pochutina na večer k pivu.

Pečená karotka s parmezánem

Už vás nebaví si dávat jen tak samotnou mrkev? Dejte si na ní parmezán a zapečte jí.