Ingredience
Postup
- Těstoviny asi 5 minut povaříme v mírně osolené vroucí vodě. Scedíme je a necháme odkapat. Na krokant v kastrůlku za stálého míchání zahřejeme máslo s cukrem a medem. Do směsi vmícháme mandle. Kastůlek odstavíme.
- Na krém vyšleháme změklé máslo s oběma cukry a solí do pěny. Po jednom zašleháme žloutky. Vmícháme tvaroh, pudinkový prášek a krupici. Krém dochutíme citronovou šťávou a nadlehčíme ho pevným sněhem z bílků.
- Dno vymaštěné zapékací misky zakryjeme trochou krému a poklademe polovinou lasagní. Zakryjeme je polovinou zbylého krému a odkapaných třešní. Postup ještě jednou zopakujeme. Vše zasypeme mandličkami. Lasagne zapékáme v troubě při 180 °C asi 40 minut.