Telecí ražniči
Vyzkoušejte náš recept na telecí maso. Pochutnáte si.
Postup
- Játra očistíme, odblaníme a nakrájíme na stejně velké kostky. Opepříme je a obalíme v rozpuštěném másle a ve strouhance, promíchané s trochou soli.
- Anglickou slaninu nakrájíme na špalíčky. Papriku rozkrojíme a odstraníme semínka. Omyjeme ji a nakrájíme na čtverečky.
- Na navlhčené špejle nebo na kovové jehly střídavě napichujeme kousky jater, slaniny a papriky. Na rozpáleném grilu špízy opékáme ze všech stran asi 15 minut. Podáváme s chlebem.
Zobrazit postup
Zobrazit ingredience
Nutriční hodnoty pro jednu porci
-
Kalorie
369 KCal
17 %
15 %
-
Energie
1543 KJ
17 %
15 %
-
Sacharidy
15,2 g
17 %
15 %
-
Vláknina
0,5 g
2 %
2 %
-
Bílkoviny
43,5 g
69 %
64 %
-
Tuky
14,8 g
23 %
21 %
-
nasycené
7,0 g
-
trans-mastné
0,1 g
procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu
Autor:
Kulinární studio MAFRA