Ingredience
Postup
- Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody doměkka. Pak je scedíme, promícháme s máslem, aby se neslepily, a uchováme v teple. Přebrané, proprané a předem namočené fazole vaříme ve stejné vodě, v níž jsme je namáčeli. Jakmile trochu změknou, vodu scedíme, přelijeme je čerstvou vařící vodou, osolíme a vaříme doměkka.
- Mezitím v kastrolu na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přimícháme sladkou papriku, vložíme uvařené fazole, na silnější plátky pokrájená čerstvá rajčata, mražený hrášek, opepříme, přisolíme a chvíli dusíme. Nakonec do směsi zamícháme rozetřený česnek.
- Uvařené těstoviny promícháme s připravenou směsí a posypeme nastrouhaným sýrem. Podáváme ozdobené petrželí a plátky červené cibule.