Ingredience
Postup
- Do kastrůlku nalijeme 400 ml vody a přivedeme k varu. Snížíme teplotu, přidáme máslo, sůl, cukr a přisypeme mouku, těsto mícháme a jakmile se přestane lepit na stěny kastrůlku je hotové.
- Těsto dáme do mísy a za stálého míchání necháme vychladnout. Poté postupně přidáme všechna vejce, mícháme do vzniku hladkého těsta, které naplníme do cukrářského sáčku s hladkou trubičkou. Na plechy vyložené pečicím papírem nastříkáme malé bochánky, které pečeme při 200 °C asi 25 minut. Po upečení necháme zcela vychladnout.
- Mléko dáme vařit s cukrem. Část mléka nalijeme na pudinkový prášek a rozmícháme, směs vlijeme do vroucího mléka a povaříme za stálého míchání asi 2 minuty. Necháme vychladnout a důkladně prošleháme. Smetanu vyšleháme na pevnou šlehačku a smícháme s vychladlým pudinkem. Krém naplníme do cukrářského sáčku s hladkou tenkou trubičkou. Vychladlé korpusy nařízneme špičatým nožem a naplníme krémem.
- V kastrůlku se silným dnem uvaříme ze 100 ml vody a cukru karamel. Před koncem varu přidáme med. Karamelem k sobě přilepíme jednotlivé bochánky, vytvoříme tvar pyramidy. Nakonec pomocí dvou vidliček okolo pyramidy vytvoříme pavučinu z karamelu a dozdobíme mandlovými květy.