Rýžový salát s hovězím masem

Pokud rádi kombinujete sladké a slané chutě, tak je tento exotický pokrm jako dělaný pro vás.

Stupeň obtížnosti

Lehké

Vaření 25 min

Ingredience

4 PORCE +

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    716 KCal

    33 %

    30 %

  • Energie

    2995 KJ

    33 %

    30 %

  • Sacharidy

    52,7 g

    60 %

    53 %

  • Vláknina

    4,7 g

    16 %

    16 %

  • Bílkoviny

    13,0 g

    21 %

    19 %

  • Tuky

    18,9 g

    29 %

    27 %

  • nasycené

    1,6 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Mango oloupeme, zbavíme pecky a nakrájíme na kousky. Rukolu omyjeme ve studené vodě a necháme dobře odkapat.
  2. Vařenou rýži přendáme do mísy a promícháme s nakrájenou chilli papričkou, olejem, nastrouhaným zázvorem, sójovou omáčkou, nasekaným koriandrem a česnekem nakrájeným na plátky.
  3. Do salátu vmícháme kousky manga, plátky rostbífu a rukolu. Nakonec dochutíme solí a pepřem.
Autor:

Podobné recepty

Quiche tří chutí

Slaný francouzský koláč vám bude chutnat teplý i za studena.

Vepřová roláda na hruškách

Vepřové maso a hrušky se spolu skvěle doplňují.

Plněné bramborové knedlíky s červeným zelím

Domácí knedlíky plněné uzeným masem, tahle skvělá klasika je vždycky dobrou volbou.

Vánoční roastbeef s houbovou omáčkou

Místo klasické štědrovečerní večeře vyzkoušejte letos tuto novinku.

Vepřová líčka na houbách

Vepřová líčka jsou přehlíženou ingrediencí, která vás nadchne svou jednoduchou přípravou a...