Pomazánka z lososa
Rybičková pomazánka je party klasikou, ovšem tato lahodná připravená z uzeného lososa a ovoněná čerstvým koprem vás doslova okouzlí.
Postup
- Uzeného lososa nasekáme najemno a utřeme s tvarohem, majonézou a zakysanou smetanou.
- Pomazánku ochutíme nasekanými bylinkami, citronovou šťávou a solí. Znovu důkladně promícháme a necháme vychladit.
- Podáváme s tmavým pečivem, zdobíme čerstvým koprem.
Zobrazit postup
Zobrazit ingredience
Nutriční hodnoty pro jednu porci
-
Kalorie
166 KCal
8 %
7 %
-
Energie
696 KJ
8 %
7 %
-
Sacharidy
3,1 g
4 %
3 %
-
Vláknina
0,2 g
1 %
1 %
-
Bílkoviny
17,5 g
28 %
26 %
-
Tuky
9,0 g
14 %
13 %
-
nasycené
2,8 g
-
trans-mastné
0,0 g
procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu
Autor:
Kulinární studio MAFRA