Pomazánka z lososa

Rybičková pomazánka je party klasikou, ovšem tato lahodná připravená z uzeného lososa a ovoněná čerstvým koprem vás doslova okouzlí.

Obtížnost

Lehké

Vaření 20 min

Ingredience

4 PORCE +

Postup

  1. Uzeného lososa nasekáme najemno a utřeme s tvarohem, majonézou a zakysanou smetanou.
  2. Pomazánku ochutíme nasekanými bylinkami, citronovou šťávou a solí. Znovu důkladně promícháme a necháme vychladit.
  3. Podáváme s tmavým pečivem, zdobíme čerstvým koprem.
Zobrazit postup Zobrazit ingredience

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    166 KCal

    8 %

    7 %

  • Energie

    696 KJ

    8 %

    7 %

  • Sacharidy

    3,1 g

    4 %

    3 %

  • Vláknina

    0,2 g

    1 %

    1 %

  • Bílkoviny

    17,5 g

    28 %

    26 %

  • Tuky

    9,0 g

    14 %

    13 %

  • nasycené

    2,8 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Autor:

Podobné recepty

Šunka v sýru

Pochutná si celá rodina.

Pomerančová hořčice s estragonem

Místo kupované hořčice si ji doma radši uvařte sami.

Rebarborové čatní

Vyzkoušejte tradiční indickou marmeládu.

Marinovaná vejce v bylinkovém oleji

Máte z Velikonoc přebytek vajíček? Namarinujte je, aby vydržela déle.

Rybí roládky s cuketou

Tento recept můžete využít jako předkrm nebo jednohubky.