Ingredience
Postup
- Fenykl očistíme, nakrájíme na kousky, vložíme do vroucí osolené vody a krátce povaříme. Pak vodu slijeme a fenykl necháme okapat. Cibuli s česnekem oloupeme a nakrájíme najemno.
- V pánvi rozehřejeme máslo a cibuli s česnekem osmahneme. Přidáme fenykl, na kostičky nakrájenou papriku a přepůlené olivy. Osolíme, opepříme a pozvolna podusíme.
- Mezitím rozmícháme vejce s bílky a parmazánem, osolíme a opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej a po celé ploše rozlijeme část vaječné hmoty.
- Když začne omeleta zespodu zlátnout a na povrchu je ještě mírně tekutá, poklademe jednu polovinu podušenou zeleninou. Krátce prohřejeme a přes zeleninu přeložíme druhou půlku omelety.
- Stejným způsobem připravíme i další omelety.