Medové kuřecí paličky na pivu
Udělejte si oběd podle našeho receptu.
Vaření 45 min
bez marinování
Postup
- Cibuli, česnek a chilli papričku očistíme a nakrájíme najemno. Dáme do mísy a promícháme s worcesterem, sójovou omáčkou, medem, olejem a citronovou šťávou.
- Do připravené marinády naložíme očištěné kuřecí paličky a necháme odležet alespoň 3 hodiny.
- Pak maso i s marinádou přendáme do zapékací mísy. Přidáme na kousky nakrájenou papriku a šalvěj. Osolíme a podlijeme pivem. Pečeme ve vyhřáté troubě při 170 °C asi 35 minut.
Zobrazit postup
Zobrazit ingredience
Nutriční hodnoty pro jednu porci
-
Kalorie
375 KCal
17 %
16 %
-
Energie
1569 KJ
17 %
16 %
-
Sacharidy
15,1 g
17 %
15 %
-
Vláknina
1,7 g
6 %
6 %
-
Bílkoviny
28,6 g
45 %
42 %
-
Tuky
20,6 g
32 %
29 %
-
nasycené
4,0 g
-
trans-mastné
0,0 g
procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu
Autor:
Kulinární studio MAFRA
Podobné recepty
Šunkofleky
Na této klasice si pochutná si celá rodina.