Medové kuřecí paličky na pivu

nehodnoceno

Udělejte si oběd podle našeho receptu.

Stupeň obtížnosti

Střední

Vaření 45 min

bez marinování

Ingredience

4 PORCE +

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    375 KCal

    17 %

    16 %

  • Energie

    1569 KJ

    17 %

    16 %

  • Sacharidy

    15,1 g

    17 %

    15 %

  • Vláknina

    1,7 g

    6 %

    6 %

  • Bílkoviny

    28,6 g

    45 %

    42 %

  • Tuky

    20,6 g

    32 %

    29 %

  • nasycené

    4,0 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Cibuli, česnek a chilli papričku očistíme a nakrájíme najemno. Dáme do mísy a promícháme s worcesterem, sójovou omáčkou, medem, olejem a citronovou šťávou.
  2. Do připravené marinády naložíme očištěné kuřecí paličky a necháme odležet alespoň 3 hodiny.
  3. Pak maso i s marinádou přendáme do zapékací mísy. Přidáme na kousky nakrájenou papriku a šalvěj. Osolíme a podlijeme pivem. Pečeme ve vyhřáté troubě při 170 °C asi 35 minut.
Autor:

Podobné recepty

Plněné bramborové knedlíky s červeným zelím

Domácí knedlíky plněné uzeným masem, tahle skvělá klasika je vždycky dobrou volbou.

Vepřová líčka na houbách

Vepřová líčka jsou přehlíženou ingrediencí, která vás nadchne svou jednoduchou přípravou a...

Špekové knedlíky

Knedlíky doporučujeme podávat se zelím a uzeným masem.

Zvěřinová svíčková a bylinkové knedlíčky

Posuňte klasickou svíčkovou na vyšší level.

Podzimní kuře

Podzimní kuře chutná skvěle s bramborovým pyré.