Kuřecí jatýrka na cibulce
Játra na cibulce jsou prostě klasika.
Postup
- Kuřecí játra očistíme a pokrájíme na menší kousky. Propláchneme je a osušíme.
- Cibule oloupeme, nasekáme nadrobno a společně s kmínem osmahneme na rozehřátém oleji v kastrolu.
- Do základu přidáme játra a orestujeme je. Vmícháme protlak a vše zalijeme vývarem. Játra asi 20 minut podusíme.
- Nakonec je dochutíme solí a pepřem a odstavíme je. Podáváme s dušenou rýží.
Zobrazit postup
Zobrazit ingredience
Nutriční hodnoty pro jednu porci
-
Kalorie
257 KCal
12 %
11 %
-
Energie
1077 KJ
12 %
11 %
-
Sacharidy
8,5 g
10 %
8 %
-
Vláknina
1,1 g
4 %
4 %
-
Bílkoviny
22,0 g
35 %
32 %
-
Tuky
14,8 g
23 %
21 %
-
nasycené
2,5 g
-
trans-mastné
0,0 g
procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu
Autor:
Kulinární studio MAFRA
Podobné recepty
Jarní poke bowl s lososem
Havajská specialita v podobě misky naplněné rýží a dalšími surovinami jako jsou ryby a čerstvá nebo...