Kuřecí jatýrka na cibulce

nehodnoceno

Játra na cibulce jsou prostě klasika.

Obtížnost

Střední

Vaření 35 min

Ingredience

4 PORCE +

Postup

  1. Kuřecí játra očistíme a pokrájíme na menší kousky. Propláchneme je a osušíme.
  2. Cibule oloupeme, nasekáme nadrobno a společně s kmínem osmahneme na rozehřátém oleji v kastrolu.
  3. Do základu přidáme játra a orestujeme je. Vmícháme protlak a vše zalijeme vývarem. Játra asi 20 minut podusíme.
  4. Nakonec je dochutíme solí a pepřem a odstavíme je. Podáváme s dušenou rýží.
Zobrazit postup Zobrazit ingredience

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    257 KCal

    12 %

    11 %

  • Energie

    1077 KJ

    12 %

    11 %

  • Sacharidy

    8,5 g

    10 %

    8 %

  • Vláknina

    1,1 g

    4 %

    4 %

  • Bílkoviny

    22,0 g

    35 %

    32 %

  • Tuky

    14,8 g

    23 %

    21 %

  • nasycené

    2,5 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Autor:

Podobné recepty

Kuře s bramborem, hráškem a chřestem

Skvělý jarní recept se šparglem.

Špagety se špenátem a omáčkou

Máte chuť na italskou kuchyni? Uvařte si špagety s omáčkou podle našeho receptu.

Jarní poke bowl s lososem

Havajská specialita v podobě misky naplněné rýží a dalšími surovinami jako jsou ryby a čerstvá nebo...

Frittata s chřestem, pórkem a ricottou

Připravte si snadnou a zdravou večeři, která pochází z nedaleké Itálie.

Roláda z panenky s karamelizovanými mrkvičkami

Této šťavnaté roládě s rafinovanou náplní neodoláte.