Ingredience
Postup
- Nakrájené kuřecí nudličky smícháme s bílkem, rýžovým vínem a kukuřičným škrobem. Uložíme do chladničky na hodinu marinovat. V pánvi rozehřejeme větší množství oleje.
- Nudličky opečeme na středním stupni do zlatova. Pak maso vyjmeme a přebytečný olej vylijeme. Do pánve dáme 2 lžíce oleje, na drobno nasekaný česnek, zázvor a jarní cibulku.
- Ochutíme solí, cukrem a chvíli restujeme. Potom přisypeme zeleninu nakrájenou na nudličky a za stálého míchání opékáme. Nakonec přidáme maso a sladkokyselou omáčku, kterou smícháme ze všech ingrediencí.
- Směs prohříváme asi 3 minuty, dokud omáčka nezhoustne (pokud je příliš hustá, zředíme ji drůbežím vývarem). Podáváme posypané jarní cibulkou a sezamovými semínky.