Grilované kotlety s rebarborou
Kombinace grilovaných kotlet, rebarborového čatní a pečených brambor chutná naprosto skvěle.
Postup
- Cibuli očistíme a nakrájíme na dílky. V kastrolu rozpustíme máslo a cibuli orestujeme dozlatova. Rebarboru očistíme a nakrájíme na kostky. Přidáme ji k cibuli a podlijeme trochou vody.
- Směs ochutíme medem, octem, bylinkami, mletým koriandrem, lehce ji osolíme a necháme dusit na mírném ohni asi 15 minut.
- Kotlety osolíme, opepříme a potřeme olejem. Rozehřejeme gril a maso grilujeme z obou stran asi 4 - 5 minut. Grilované kotlety podáváme s rebarborovým čatní a pečenými bramborami.
Zobrazit postup
Zobrazit ingredience
Nutriční hodnoty pro jednu porci
-
Kalorie
478 KCal
22 %
20 %
-
Energie
2000 KJ
22 %
20 %
-
Sacharidy
12,0 g
14 %
12 %
-
Vláknina
1,4 g
5 %
5 %
-
Bílkoviny
39,8 g
63 %
59 %
-
Tuky
28,9 g
44 %
41 %
-
nasycené
11,1 g
-
trans-mastné
0,3 g
procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu
Autor:
Kulinární studio MAFRA