Grilované kotlety s rebarborou

Kombinace grilovaných kotlet, rebarborového čatní a pečených brambor chutná naprosto skvěle.

Obtížnost

Střední

Vaření 35 min

Ingredience

4 PORCE +

Na čatní:

Na maso:

Postup

  1. Cibuli očistíme a nakrájíme na dílky. V kastrolu rozpustíme máslo a cibuli orestujeme dozlatova. Rebarboru očistíme a nakrájíme na kostky. Přidáme ji k cibuli a podlijeme trochou vody.
  2. Směs ochutíme medem, octem, bylinkami, mletým koriandrem, lehce ji osolíme a necháme dusit na mírném ohni asi 15 minut.
  3. Kotlety osolíme, opepříme a potřeme olejem. Rozehřejeme gril a maso grilujeme z obou stran asi 4 - 5 minut. Grilované kotlety podáváme s rebarborovým čatní a pečenými bramborami.
Zobrazit postup Zobrazit ingredience

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    478 KCal

    22 %

    20 %

  • Energie

    2000 KJ

    22 %

    20 %

  • Sacharidy

    12,0 g

    14 %

    12 %

  • Vláknina

    1,4 g

    5 %

    5 %

  • Bílkoviny

    39,8 g

    63 %

    59 %

  • Tuky

    28,9 g

    44 %

    41 %

  • nasycené

    11,1 g

  • trans-mastné

    0,3 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Autor:

Podobné recepty

Růžičková kapusta s vepřovou panenkou

Vyzkoušejte kombinaci vepřové panenky a růžičkové kapusty.

Ostrá kuřecí křídla

Pokud máte rádi pálivé, je tento recept přesně pro vás.

Svíčková s brusinkami

Uvařte si klasickou českou omáčku jako od maminky.

Šunkofleky s uzeným masem

Pochutná si celá rodina.

Treska s fazolemi

Připravte k obědu rybu podle našeho receptu.