Čínské nudle se zeleninou a slepičím masem

Inspirujte se naším receptem na skvělý pokrm.

Stupeň obtížnosti

Střední

Vaření 35 min

Ingredience

4 PORCE +

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    402 KCal

    18 %

    17 %

  • Energie

    1682 KJ

    18 %

    17 %

  • Sacharidy

    33,5 g

    38 %

    33 %

  • Vláknina

    10,6 g

    35 %

    35 %

  • Bílkoviny

    22,3 g

    35 %

    33 %

  • Tuky

    15,1 g

    23 %

    22 %

  • nasycené

    4,0 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Jidášovo ucho zalijeme studenou vodou a necháme nabobtnat. Poté ho scedíme a necháme okapat. Žampiony očistíme. Všechny houby překrájíme na menší kousky.
  2. Cibule oloupeme. Mrkev, papriky a cibulky očistíme. Cibule nakrájíme na měsíčky, mrkev na půlkolečka, papriky na nudličky, cibulky na špalíčky. Slepičí maso pokrájíme na nudličky.
  3. We woku rozehřejeme olej a orestujeme na něm cibule s mrkví, paprikami a houbami. Když zelenina změkne, přidáme slepičí maso a cibulky. 4. Směs podlijeme vínem, dochutíme sójovou omáčkou a tabaskem a zahustíme moučkou rozmíchanou v troše vody. Poté ji odstavíme. Podáváme s čínskými pšeničnými nudlemi připravenými dle návodu na obalu.
Autor:

Podobné recepty

Perfektní svíčková s karlovarskými knedlíky

Jak název napovídá, na této svíčkové si opravdu pochutnáte.

Losos s bylinkovou krustou

Vyzkoušejte recept, který se hodí nejen na slavnostní příležitosti.

Šunkofleky

Na této klasice si pochutná si celá rodina.

Vepřová panenka s pepřovou omáčkou

Lépe připravenou panenku jste snad ještě nikdy nejedli a pohodlně si ji můžete připravit doma.

Špagety s omáčkou a bazalkovým pestem

S těmito špagetami se budete cítit jako na dovolené v Itálii.