Ingredience
Postup
- Jidášovo ucho zalijeme studenou vodou a necháme nabobtnat. Poté ho scedíme a necháme okapat. Žampiony očistíme. Všechny houby překrájíme na menší kousky.
- Cibule oloupeme. Mrkev, papriky a cibulky očistíme. Cibule nakrájíme na měsíčky, mrkev na půlkolečka, papriky na nudličky, cibulky na špalíčky. Slepičí maso pokrájíme na nudličky.
- We woku rozehřejeme olej a orestujeme na něm cibule s mrkví, paprikami a houbami. Když zelenina změkne, přidáme slepičí maso a cibulky. 4. Směs podlijeme vínem, dochutíme sójovou omáčkou a tabaskem a zahustíme moučkou rozmíchanou v troše vody. Poté ji odstavíme. Podáváme s čínskými pšeničnými nudlemi připravenými dle návodu na obalu.