Diskuze

Kvůli testování statiky se na dva víkendy zavře pražský Palackého most

Technická správa komunikací tento víkend začne se zatěžovacími testy na Palackého mostu mezi Smíchovem a Novým Městem. Celou noc bude most uzavřen pro auta i tramvaje. Další omezení je naplánováno na druhý červnový víkend.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Linka 5 by se dala sloučit s linkou 7 do trasy Černokostelecká - Palackého náměstí (B) - Jiráskovo náměstí - Ústřední dílny DP a Radlická (B) - Na Knížecí (B) - Sídliště Barrandov

linka 10 do trasy Sídliště Řepy - Anděl (B) - Smíchovské nádraží (B) a linka 16 do trasy Lehovec - Palackého náměstí (B) - Jiráskovo náměstí - Karlovo náměstí a dále jako linka 10 na Sídliště Ďáblice.

0 0
možnosti

Po třiceti letech se moderní kapitalismus začíná probírat do reality, ale když vidím jakým tempem opravují Negrelliho viadukt, tak snad radši aby ty mosty vydržely co nejdéle tak, jak je postavily předchozí režimy.

0 1
možnosti
Foto

Tak Negrelliho viadukt rozebírají kámen po kameni, každý očíslují, očistí, opraví nebo vytvoří jeho kopii a pak to zase kousek po kousku skládají. Naopak si myslím, že to jde neuvěřitelně rychle...

0 0
možnosti

J68a93k82u15b 69R33o14u75s

9. 5. 2019 19:21

Proč se utrácí peníze za testování statiky, když výsledky testů stejně nikdo nebude brát vážně a most se nechá prostě spadnout?

0 1
možnosti

A jak je dobrý zvykem, tak bych uzavřel všechny mosty najednou a všechny začít opravovat. Alespoň půl roku s pěti měsíční technologickou pauzou.... a běda těm zpovykaným Pražákům jestli si budou stěžovat!

2 0
možnosti