Diskuze

Oprava Husitské v Praze je u konce, v neděli se ulice otevře řidičům

Po osmi měsících se auta vrací do Husitské ulice na pražském Žižkově. Silnice bude průjezdná od neděle, na chodnících budou dál probíhat dokončovací práce. Rozsáhlá rekonstrukce se zaměřila zejména na bezpečí pro chodce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Nakonec ještě budeme s láskou vzpomínat na Krnáčovou. Měla telefon na Babiše a měla prachy na opravy. Teď co si zpovykaní Pražáci zvolili do vedení vyhulence není mi jasný na co se mám příští roky těšit. Mám strach že mi coffee shopy ani stezky pro skateboardy radost neudělají.

0 0
možnosti
JD

J51a95n 39D97l46o96u35h72ý

23. 11. 2018 15:27

vidím, že se tam opět "zklidní" doprava a "vylepší" parkování. Kde ty auta ale budou parkovat, to už neporadí. :-/

0 0
možnosti
KN

Inu to víte, ulice Husitská - no tak tam zase bude k vidění vozová hradba in natura;-D;-D

1 0
možnosti
P"E

Nepochopil jsem linku 133 v trase Staroměstská- Sídliště Malešice a linku 207 v trase Florenc - Ohrada kdy pravděpodobně na 133 vyjedou kloubové autobusy. 133 už dříve jezdila v trase Staroměstská - Florenc - Ohrada - Sídliště Malešice - Depo Hostivař. Myslím si, že na Staroměstské se kloubový autobus otočí když tam jezdí při mimořádkách 107 i jezdívala 119 a 174 nebo když je tam navedeno několik linek při muzejní noci.

U midibusové linky 194 se zvažuje odklon ...Pařížská - Staroměstská - Mariánské náměstí - Staroměstské náměstí... nebo ...Pařížská - Staroměstská - Malostranská - Právnická fakulta - Pařížská - Staroměstské náměstí... nebo ...Staroměstská - Malostranská - Právnická fakulta (- Pařížská) - Staroměstské náměstí... v úseku Florenc - Ohrada navíc měla vyjet linka 51 v roce 2019. Možná to je také ten důvod proč na linku 133 chce DPP znovu kloubové autobusy. No pokud by s tím byl problém tak na Malostranské se určitě vytočí když pojede na nábřeží Edvarda Beneše a U Bruských kasáren se vrátí zpět na Klárov.

0 4
možnosti
MJ

Trvalo to, ale výsledek je perfektní, je to pokrok o asi tak 300 %. Z ošklivé ulice, kde fakt deprese koukala na každém rohu, se začíná klubat něco o poznání lepšího. Byl to boj ta doba, co to trvalo, ale je to perfektní práce! R^:-)

5 1
možnosti
JD

J13a43n 95D82l71o27u34h53ý

23. 11. 2018 15:28

počkejte, až bude zase ucpaná auty... ;-D

1 0
možnosti
RV

Rozsáhlá rekonstrukce má velmi rozsáhlý efekt. Snížení parkovací kapacity minimálně o 1/4. Tvorba slalomových ostrůvků na úzké komunikacvi, nesmyslné zálivy v křižovatkách. Prostě klasická činnost dobroserů, co chodí pěšky a jezdí na kolech a je jim do 40 let. napohled hezké, praklticky k prdu. Nikdy tam nechodí tolik lidí, alespoň tedy jsem to nezaznamenal za celý svůj život a že pamatuju ještě v té ulici tramvaje. Ale hlavně, že se tvoří široké chodníky....ještě chybí retárdéry. Jestli takhle zprasí i Vinohradskou, tak se máme my starší na co těšit.

8 4
možnosti
MJ

Parkovací kapacita tam bude vždy absolutně nedostatečná, takže to je naprosto irelevantní poznámka. Ale to by nebylo, aby se vždycky nenašel nějakej hnída, co jen kritizuje. Je mi z takovýhlech lidí zle, Jen nadáváš a nadáváš a to je všechno. Hnus.

3 3
možnosti
Foto

Dobra práce, vypada to konecne k svetu. Diky ! (bez ironie)

5 3
možnosti
RV

A zkusil jste tam žít? Přivíézt si nákup, obstarat rodiče.......Jo, hezky to vypadá, ale jinak je to na....

4 2
možnosti