Diskuze

Nemocnice zcela zabezpečit nejde, bezpečnostní rámy by zdržely provoz

Zástupci pražských nemocnic se shodují na tom, že tragédiím, jako byla ta ve vinohradské nemocnici, zcela předejít nejde. Podle bezpečnostních expertů nejsou řešením ani bezpečnostní rámy. Nemocnice však mají v ochraně proti agresivním pacientům mezery.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Nemocnice jsou v podstatě průchoďák. Většina oddělení (mimo JIPu, ÁRA a spol.) volně přístupných, sesterny někde uprostřed bez šance mít přehled. Když zrovna nepřijdu v zimní bundě z venku, nikdo si mě nevšímá.Nemocnice samozřejmě chránit jdou. Jen by to stálo peníze. Rámy, obsluha atd. Tahle max. postavíme ke vchodu sekuriťáka, co má osm pětek na hodinu, většinou nějaký důchodce a máme ochráněno.

1 0
možnosti
OS

Ano. Snad si článek přečtou chytráci, kteří se pod předchozími rozčilovalo nad tím, že nemocnice nedělají osobní prohlídku každého, kdo je navštíví.

0 0
možnosti
PS

jj, pacieni v nemocnici musejí být ve svém vlastní mzájmu ozbrojeni.

1 0
možnosti
TZ

První věcí je, co se tam vlastně stalo. aktuálně.cz popisuje, že zbraň bez odporu dobrovolně vydal první sestřičce. A odmítl vypovídat (=v podstatě doporučený postup dle příručky použití zbraně v sebeobraně). Moc to neodpovídá prvotnímu popisu útoku agresivního magora bez sebekontroly.

Tak bych si s hysterickými nápady co se musí dělat za opatření ještě chvíli počkal.

1 4
možnosti
PF

P97e73t70r 73F30i90a88l28a

14. 3. 2019 1:32

Nevydal zbraň dobrovolně, sestra mu ji rychle sebrala.

Samozřejmě je to agresivní magor a vrah! Zavraždil pána, kterému končila úspěšná léčba, a byl asi o deset let mladší než ten vrah.

4 0
možnosti
P"E

Nedávno jsem musel být v nemocnici kdy jsem pomohl mladé holce dostat se na příjem která si poranila levou nohu. Pravdou je, že areál nemocnice střeží ostraha i kamery, ale byl volný přístup. Holku jsem posadil do vozíku a ta už čekala na vyšetření sama. Bohužel dostala sádru.

2 1
možnosti
AP

Ví se, jestli se ten pacient s revolverem bránil nebo byl agresor?

0 0
možnosti
PF

P38e60t17r 59F48i60a31l19a

14. 3. 2019 1:27

Byl to samozřejmě agresor, nikdo jiný na pokoji zbraň neměl.

0 0
možnosti
JK

Když se nechce, tak to nejde;-D

1 2
možnosti
PS

No jistě!

Stát tu není od toho, aby se o ně staral!

Pacienti by měli být ve svém vlastním zájmu v nemocnici ozbrojeni legálně drženou zbraní!!

0 1
možnosti