Ilustrační snímek

Ilustrační snímek | foto: Tomáš Krist, MAFRA

Osmnáctiletou dívku obvinili z vraždy partnera v hádce. Hrozí jí 18 let vězení

  • 31
Ve středu večer napadla v obci Čistá na Rakovnicku třiadvacetiletého muže o jeho pět let mladší partnerka. Ta ho pobodala nožem, přičemž mu způsobila zranění neslučitelná se životem. Mladá žena je obviněna z vraždy, v případě odsouzení jí hrozí až 18 let vězení.

Ve středu krátce před 19. hodinou vyjížděli policisté do Čisté na základě oznámení Zdravotnické záchranné služby Středočeského kraje.

„Podle všeho žena narozená v roce 2004 napadla při hádce svého partnera nožem a způsobila mu velmi vážné zranění, kterému přímo na místě podlehl,“ popsala policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Policisté již obvinili 18letou mladou ženu z vraždy. „Za zvlášť závažný zločin vraždy může soud dle trestního zákona vyměřit trest od deseti do osmnácti let,“ doplnila Suchánková. Kriminalisté i nadále provádějí úkony trestního řízení a zjišťují veškeré okolnosti, za kterých k napadení a následnému usmrcení muže došlo.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz