Diskuze

Zpátky na linku v rouškách. Škoda Auto začne vyrábět za přísných opatření

Na bráně změřit teplotu, přes ústa roušky a všude, kde jen to bude možné, použít dezinfekci. Zaměstnance mladoboleslavské automobilky Škoda čeká nevšední návrat do zaměstnání.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Mě nepřestává udivovat ta bezbřehá komunistická závistivost. Že prostě zkrátka když má někdo ze zaměstnanců z automobilky více, než ledaskdo s vš vzděláním, tak to nevydrží a spustí hnojomet o nenažrancích, odborech, atd.

A nikoho nenapadne se těch zaměstnanců zeptat, jak ten provoz snáší, jak jim vyhovují noční směny, jestli je nebolí záda... Ne. Jen ty peníze a benefity

Jinak: Nebyl jsem, nejsem a nebudu zaměstnancem této automobilky, to jen pro upřesnění..

2 0
možnosti
LH

Ti lide ve skodovce na odborare brzo krute dojedou.

4 7
možnosti
Foto

J27i11r59k76a 77H69o56n73c28ů

20. 4. 2020 12:25

Přání otcem myšlenky. Pokud se tedy o myšlence dá vůbec hovořit. ;-D

2 1
možnosti
TC

už navrhl pan Povšík plošné snížení platů o 20% a jednorázový příspěvek firmě 100.000 od zaměstnanců, když v období hojnosti natahoval ruce?

11 3
možnosti
Foto

J65o94s96e50f 32Z82í21t58k79a

20. 4. 2020 11:18

vážený pane, tak třeba letošní bonus 80 000kč byl vypočítan ze zisku. letos bude zisk minimální a tak nebude bonus. Není normální , že se firma o zisk dělí se zaměstnaci ?? Zisk škodovky je tak obrovský, že by měla i nějaký ten propad ustát. Snížení platů třeba přijde.

4 1
možnosti
MH

Němci rozjíždí výrobu, česká ekonomika je fixována na Německo, tak musí také.

0 1
možnosti
MK

O naše auta možná nebude zájem ale nebojte, přidáno dostanete!

7 2
možnosti
MB

Ta závist, že ta závist..

1 1
možnosti
ŠT

to jim fakt závidim... jsem zvyklej po ránu do práce běhat nebo chodit pěšky a hlavně dejchat břichem... to s rouškou jde fakt nedobře a když vidím, jak na tom pásu makaj, tak jim to nezávidím. Ale věřím, že ve VW dostanou aspoň zaplaceno...:-/

4 0
možnosti
MB

Vy jste alespoň uznalý člověk. Většina tady je pouze závistivá.

Abych řekl pravdu, nepracuje se v tom dobře. Já pracuji v hutním průmyslu a máme ty roušky nařízené také a kvituji s povděkem, že pracuji napůl tak trochu také v kanceláři a občas si ji mohu sundat. To chudáci chlapi ve výrobě nemohou..

1 0
možnosti