Po nehodě dvou aut byla D4 na Příbramsku neprůjezdná, zranili se tři lidé

  • 8
Na dálnici D4 nedaleko Obořiště na Příbramsku havarovala dvě osobní auta, tři lidé se lehce zranili. Dálnice byla ve směru na Příbram přes dvě hodiny neprůjezdná.

Kolize se stala půl hodiny před polednem na 33. kilometru ve směru na Příbram. Dálnice byla původně průjezdná jedním pruhem, před 13. hodinou ale musela být kvůli odstraňování následků nehody zcela uzavřena. 

„Řidička se svým vozidlem narazila do svodidel a následně do ní narazilo další vozidlo,“ řekla iDNES.cz policejní mluvčí Veronika Čermáková.

Podle prvotních informací si srážka vyžádala dvě lehká zranění, později policie počet zraněných zvýšila na tři. Podle dechové zkoušky nikdo z řidičů před jízdou nepil alkohol.

„Byli zde tři lehce zranění, z toho jedno dítě. Po nezbytném ošetření je převezla sanita do nemocnice,“ informovala mluvčí středočeské záchranky Petra Effenbergerová.

Po druhé hodině odpoledne byla dálnice opět průjezdná.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,