V Radotíně muž po hádce pobodal svou manželku, ta na místě zemřela

  • 70
Pražská policie vyjela v neděli po poledni do Radotína, kde řeší násilný čin. Po partnerské hádce muž pobodal svou manželku. Záchranáři ji na místě resuscitovali, avšak neúspěšně.

„V Radotíně ve Strážovské ulici bohužel došlo k úmrtí pacientky. Podle prvotních informací se jedná o starší ženu,“ řekl iDNES.cz mluvčí záchranné služby Ondřej Franěk.

Na místě je policie, která bude podle něj ohledávat tělo ženy. Policejní mluvčí Jan Daněk uvedl, že šedesátiletou ženu se pokoušeli resuscitovat dva lidé, než přijela záchranná služba. 

„Řešíme tam incident pobodání v bytě mezi manželi. Podezřelý čtyřiašedesátiletý muž je na místě zadržen,“ řekl iDNES.cz Daněk.

Policie se o pobodání dozvěděla o půl druhé odpoledne. Nyní si na místě celý případ přebírají kriminalisté z oddělení vražd. „Budou zjišťovat motiv, jak se celá událost odehrála. Následně budou čin právně kvalifikovat,“ uvedl později Daněk. Odmítl komentovat, zda zadržený muž byl pod vlivem alkoholu.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz


Témata: Praha