ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Martin Veselý, MAFRA

Rekonstrukce uzavřela křižovatku na Petřinách u Větrníku, přibudou semafory

  • 0
Řidiči se budou na pražských Petřinách potýkat do konce srpna s dopravními omezeními. Silničáři tam začínají opravovat křižovatku ulic Na Petřinách a Na Větrníku. Během pracích, při kterých na křižovatce vyrostou semafory, bude dopravní komunikace zcela uzavřena.

Dělníci v křižovatce opraví samotnou komunikaci a zrekonstruují se také okolní chodníky, které budou mít asfaltový povrch. Vybudují i nové semafory, které nyní v křižovatce nejsou, informovala Technická správa komunikací hlavního města Prahy.

Dopravní omezení je rozdělené do několika etap, kdy hned při té první, která potrvá od 23. do 26. května, se křižovatka úplně uzavře. Úplná uzavírka pak čeká řidiče ještě ve dvou termínech v červenci a srpnu, kdy vozy pojedou po objízdných trasách. Během ostatních dnů bude komunikace uzavřená jen částečně.

Od pondělí do noci na pátek se z důvody uzavírky změní trasa autobusů číslo 108, 168, 191, 216, 260 a 910. Přesunou se také některé zastávky.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz