Na místo vyjely hlídky Policie ČR. Povolána byla také posádka ZZS Trans...

Na místo vyjely hlídky Policie ČR. Povolána byla také posádka ZZS Trans Hospital. (7. prosince 2020) | foto: Trans Hospital PLUS

Po střetu aut u parkovacího místa napadl senior druhého francouzskou holí

  • 30
Na parkovišti u supermarketu Lidl v Pražské ulici v Letech na Praze-západ se dopoledne pohádali dva senioři kvůli parkovacímu místu. Nejdřív se drobně střetla jejich auta, pak jeden z nich napadl druhého francouzskou holí.

„Před jedenáctou hodinou vyjížděli policisté z oddělení Řevnice společně s policisty z dopravního inspektorátu k dopravní nehodě dvou osobních vozidel,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Richterová. 

Po střetu se senioři začali vulgárně napadat. „Muž, ročník 54, nejprve vulgárně oslovil druhého muže, ročník 51. Následně došlo ke slovní rozepři a fyzickému napadení,“ dodala mluvčí. 

„Pohádali se o parkovací místo, jeden tam tomu druhému najel. Tomu se to nelíbilo, vystoupil a po slovní rozepři vzal francouzskou hůl a udeřil ho do hlavy,“ popsal situaci ředitel záchranné služby Trans Hospital Bořek Bulíček. 

Zraněného seniora převezli s podezřením na otřes mozku do Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí v Praze. „Pod okem měl také drobnou tržnou ránu,“ dodal Bulíček. 

Okolnostmi incidentu a dopravní nehody se zabývá policie.