Diskuze

Řidič na Strakonické u Jíloviště narazil do stromu, doprava stála

V neděli dopoledne havaroval řidič na 7. kilometru Strakonické ve směru na Prahu a těžce se při tom zranil. Komunikace byla po dobu vyprošťování a vyšetřování nehody uzavřená.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak bylo to v Praze nebo u Jiloviste - stredocesky kraj. Nebo pro pisalka je str. kraj uz velka Praha? Nejak se nam tu prazaci moc roztahují....

0 0
možnosti

Opravdu pojišťovna po vyplacení totální škody zajistí, aby byl tento vůz vyřazen z evidence a sešrotován, nebo se s ním setkáme ve známém autobazaru jako garážovaným, samozřejmě ani škrábnutým a ještě jetým jen za pěkného počasí?

1 1
možnosti

Ročník 86 a čtyři kroužky pro teploušky, to je skoro jistota....

1 2
možnosti

Jak se Ti s tím jezdí?

0 0
možnosti

M63i16l64a16n 21K95r78á89l

9. 1. 2022 14:22

Kdyz je horka hlava, boli pak cely telo

2 0
možnosti

A ten strom se fakt ani neuhnul8-o? Já myslel, že Audiny a BMW mají vždy přednost8-o?

3 1
možnosti

Borce se nezastavam, ale proc nejsou na silnici dalnicniho typu svodidla, tomu nejak nerozumim. Chybu muze udelat kazdy a tady to mohli odnest i zcela nevinni lide v jinem aute, kdyby do nich ve smyku vletel. Kdyz teda pominu fakt, ze dalnice by mela zacinat uz za Radotinskym mostem, a ne az u Jiloviste, samozrejme bez toho zrudneho prechodu a padesatky...

2 1
možnosti

Tady (až po 9. km) je to "normální" silnice na 90, i když je to čtyřpruhovka

2 0
možnosti

J51a75n 20Z79y25k27a

9. 1. 2022 13:36

To je quattro, to prej neutrhneš...

0 0
možnosti

Nesmíš mít sliky!

0 0
možnosti

Nikomu nepřeji nic špatného, ale kdo chce kam...

Mě na tom fascinuje ten strom, vlítne do něj cca 1.6 tuny v nějaké šílené rychlosti a oloupe to kůru.

V osmnácti jsem si půjčil od bráchy škodu 100 a obtočil jí taky kolem stromu, slouplo se asi 10 cm kůry, a auto šlo taky do šrotu.

Tak hlavně, že to neodnesl nikdo jiný a chlapec at to přežije. Třeba se z toho pak poučí. V takovém věku by už mohl mít trochu rozum.

3 0
možnosti

Tam je to tak široké a tak rovné a stromy jsou tak daleko, že narazit do nějakého je technicky téměř nemožné, i kdyby člověk chtěl. Je to prostě machr.

4 0
možnosti

Uklouzne vam to na snehu nebo naledi a jste tam hned. To ze nejspis neprizpusobil rychlost stavu vozovky je ve vec jedna, ale proc tam nejsou svodidla? Taky mohl vzit s sebou cizi auto s rodinou...

0 0
možnosti
Foto

Na Strakonické strom? To tam asi vyrostl přes noc. Já jen, že tam normálně jezdím, ale na silnici nikdy nic takového nebylo.

10 0
možnosti