MK

Klasika. Machrování, neschopnost a trocha smůly. Nejhorší je, že špatný řidič si nenechá vysvětlit, že je hovado. Pro něj je jeho styl OK a hovada jsou ostatní. Přitom osvěty je dost. Tady by fakt fungovala jenom přísnost.

Proto nechápu, jak se u nás tohle hazardování se životy okolí (ne)trestá.

On vlastně nikoho ohrozit nechtěl. Tak podmínečku a tytyty. ...a dál budeme mít na silnicích přes 500 mrtvých ročně a všem to přijde normální.

SH

Ale nechá. Je to pouze otázka způsobu, jak mu to vysvětlíte.

Snad bude paní v pořádku. Jinak takový krásný auto, ale když je za volantem pako, tak velmi nebezpečný.

PH

To je zlý sen.Mamičke prajem vela síl a skoré uzdravenie.😔

IK

Nějak marně přemýšlím, co na vašem komentáři a přání brzkého uzdravení pro zraněnou paní, přišlo panu Jozífkovi nepatřičného.

TT

Můj tip?

Jel od Poděbradské, moc rychle (80?) a na tom malém ostrém horizontu s esíčkem ho to nadlehčilo, zatočil doprava, ustřelilo mu to a když se to snažil srovnat, tak to přetočil až do toho svahu.

Jinak na daném místě je limit 30 km/h.

VJ

Přesně pro to nesnáším machýrky... Síla motoru auta by měla být úměrná síle myšlení řidiče.

VJ

Jo a samo a možná hlavně síle kontroly vlastního ega.

HS

Elektromobil pod plynem vydesi kdekoho a plno jejich majitelu na to slape jeste vic nez jejich spalovaci kolegove, uprimne si myslim, ze predvadel zrychleni z nuly na sto za 2,5 vteriny a neuridil to, navic je to tiche, takze se lidi okolo neleknou hluku a nezpozorni jako u sportovnich hlucnych aut... Maminky a miminka je mi moc lito, snad bude v poradku.

MH

Paní držím palce ať je v pořádku, ale řidič evidentně nezvládl výkon vozu...

Smutné když machruje ve městě..

BD

B61o41r73i90s 67D36u80d15r

1. 5. 2024 20:53

Nevím co se řidiči honilo zrovna hlavou, ale auto sejmout lidi na chodníku je docela fatální chyba. Paní a dítěti přeju co nejmíň následků.

PH

Co jsem tak dohledal, tak ten majitel to auto měl tak týden, pokud ho tedy kupoval v ČR. Mohlo by to tedy souviset s tím, že to auto z různých důvodů nezvládl. Je to jen hypotéza, ale oficiálně se toto auto prodává v ČR od minulého týdne.

JK

Bydlim tady. Je to nova skola u Elektry a vsude kolem 30.

Misto kde chodi mnoho lidi smerem k parku u Rokytky a jeste k tomu primo v tom miste vyhazuju odpadky. Lidi tady jezdej klidne z kopce dolu 80.

JP

Podle toho, odkud kam odhodil tu značku i jak vysoko se po svahu dostal, střihal to asi stylem "máš-li Porsche, o 30 se nestarej". Vyletěl tam prostě setrvačností.