Ranní nehoda blokovala provoz tramvají a autobusů na Smíchově

  • 27
V Nádražní ulici v Praze 5 se ve středu ráno srazila tramvaj a dvě osobní auta. Provoz tramvají i autobusů mezi Smíchovským nádražím a Zlíchovem byl poté na čtyřicet minut obousměrně zastaven. Při nehodě utrpěli lehká zranění čtyři lidé, a to včetně řidičky tramvaje.

Nehoda se stala kolem půl osmé ráno. Na místě byla dopravní policie, která podle mluvčí Violety Siřišťové vyšetřovala okolnosti nehody a řídila tamní dopravu.

„Posádky záchranné služby odvezly čtyři lidi s lehkými poraněními do pražských nemocnic,“ uvedla k nehodě mluvčí záchranné služby Jana Poštová. Bližší informace o zraněných neměla, pouze to, že mezi nimi byla i řidička tramvaje.

Tramvaje a autobusy mezi Smíchovským nádražím a Zlíchovem nejezdily, autobusové linky byly odkláněny po Strakonické a Moulíkovou ulicí. Podle dopravního podniku byl provoz MHD obnoven v 08:10.

Automobilovou dopravu po nehodě u Smíchovského nádraží dočasně řídila dopravní policie.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,