Diskuze

ČSSD ve středních Čechách vítězství neobhájí, je třetí. Vyhrálo ANO

Ve Středočeském kraji volby vyhrálo hnutí ANO 2011 s necelými 21 procenty hlasů. V závěsu skončilo hnutí Starostů a nezávislých s 18 procenty. Sociální demokraté, kteří obhajují vítězství z předchozích voleb, skončili třetí. Stejný počet mandátů jako oni ale má i čtvrtá ODS.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

Je ˇvíce než jasné, že si ČSSD prohrála kraje díky své vlastní politice, její lídři se chovali a chovají jako dobyvatelé. Rath, Hašek ale i Chovanec a další. Co kraj udělal pro své pendlery jezdící za prací do Prahy? Chybí nejen silniční okruh ale i další spojení na Prahu. Mají co si vysloužili, bohužel bojím se, slovy Cimrmana, že ten co přijde po nich to bude panečku sekáč:-P

0 0
možnosti
RK

Zasloužená prohra ČSSD. Konečně. !! Výsledek za to, co ( ne )udělali se školstvím, zdravotnictvím, dopravní obslužností a silnicemi. Výsměchem je střední školství a jejich konkurzy na ředitele škol.

0 0
možnosti
JK

Zmínka, že vládli čtyři roky s komunisty, mluví za vše...

1 0
možnosti

Konečně ten socanský xindl nebude mít ve středních Čechách takový vliv!

2 0
možnosti
PO

Zajímalo by mne, v čem STAN a ANO najdou nějaký průnik programů...

3 0
možnosti
ŘV

Buďme realisté, STAN+ANO je ještě docela slušný výsledek. Teď je otázka, koho si vezmou do party jako třetího.

1 0
možnosti
PB

P81e43t34r 51B74á93č70a

8. 10. 2016 18:07

Dobra zprava, socani nemaji u korytek co delat.

3 0
možnosti
VK

Hlavně že vypadli Slováček a Harapes. To by nebyla dobrá volba. Chápu Slováček má potřebu peněz na milenky, a Harapes se nudí je za zenitem, a má peněz méně, ale takhle ne. Fušovat do politiky a lobovat to je svinstvo. To je jenom prospěchářství.

1 0
možnosti
JZ

J34o33s85e61f 59Z27a56j70í53c

8. 10. 2016 16:39

Sociální demokracie v kraji nepochopila, že lidi nezajímají pastelky a podobné kraviny. Důležitý je obchvat Prahy, doprava celkově, zdravotnictví a strašně malá podpora školství kraje - středního školství. A navíc lidi jako Horčička, Semerád, Němec, Petera....ti jsou out.Rv

15 0
možnosti