ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Petr Lundák, MF DNES

Hlavní tah z Prahy na Tábor uzavřela nehoda. Pro řidiče letěl vrtulník

  • 10
Dopravní nehoda osobního auta a kamionu ve čtvrtek večer uzavřela hlavní silniční tah z Prahy na Tábor. Auta se srazila u odbočky na Jírovice. Jeden z řidičů se zranil, na místo pro něj přiletěl záchranářský vrtulník. Podle policie je od 20. hodiny silnice znovu průjezdná. Příčiny nehody se vyšetřují.

Nehoda se na silnici I/3 stala kolem 17:00, auta bourala u odbočky na Jírovice. Nákladní vůz podle hasičů převážel prázdné lahve.

„Je to dopravní nehoda se zraněním. Po dobu záchranných prací a vyšetřování bude komunikace asi hodinu a půl uzavřena,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Čermáková. 

Hasiči řidiče osobního auta po vyproštění předali záchranářům, na místo přiletěl vrtulník. Příčinu nehody policie vyšetřuje.

Silnice z Prahy na Tábor je od 18,5 km do 20,5 km obousměrně uzavřena. Objízdná trasa vede z Benešova přes obce Jírovice, Semovice až do Bystřice. Opačným směrem policisté odklánějí dopravu přes Lišno, Struhařov a Benešov. 

K nehodě došlo na silnici I/3 ve směru na Tábor u odbočky na Jírovice. (19. prosince 2019)

K nehodě došlo na silnici I/3 ve směru na Tábor u odbočky na Jírovice. (19. prosince 2019)

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,