Při hromadné nehodě se na Benešovsku těžce zranili dva lidé

  • 7
Hromadná dopravní nehoda se stala u vesnice Městečko na Benešovsku. Na místo letěly záchranářské vrtulníky pro dvě těžce zraněné osoby. Další zraněné převezla sanitka. Silnice byla několik hodin uzavřena, doprava se na místo vrátila po druhé hodině odpoledne.

Nehoda se stala krátce před desátou hodinou dopoledne.

„Je tam dopravní nehoda tří osobních vozidel a jednoho nákladního. Komunikace je v místě plně uzavřená a policie dopravu odklání,“ řekla policejní mluvčí Eva Stulíková.

Ve směru od Prahy policie dopravu odkláněla na Poříčí a ve směru na Prahu se řidiči vraceli na silnici I/3.

Při nehodě se vážně zranily dvě osoby, a to řidič nákladního auta, který vylétl předním oknem na silnici, a řidič osobního auta, kterého museli hasiči z vozu vystříhat.

„Dvě osoby utrpěly vážná mnohočetná poranění. Obě byly letecky převezeny do střešovické a motolské nemocnice. Dvě další osoby utrpěly lehčí poranění a po poskytnutí nezbytné péče byly převezeny do benešovské nemocnice,“ informovala mluvčí středočeské záchranky Petra Effenbergerová.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz