ilustrační snímek | foto: Aneta Čapkovápro iDNES.cz

Žena zápasila s policisty o nůž, jednoho pořezala a sama se bodla do břicha

  • 0
Policisté pomáhali v Sušici na Klatovsku ženě, která byla rozrušená a chtěla si ublížit. Před jejich zraky vzala do ruky nůž a bodla se s ním do břicha. Policisté jí v dalším ubližování chtěli zabránit, zápasili o nůž a při tom jednoho u nich nechtěně pořezala. Oba zranění pak skončili v nemocnici.

Dramatické chvíle se odehrály v chatce v pondělí večer. Na tísňovou linku se obrátil manžel ženy. „Policisté přijali oznámení o tom, že se v Sušici nachází žena, která je rozrušená a chce si ublížit,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Policisté na místo vyjeli. Zpočátku byla žena podle serveru Krimi-Plzeň klidná a přiznala, že potřebuje odbornou pomoc a souhlasila s tím, že ji policisté převezou do zdravotnického zařízení.

Dívka pózovala na policejním autě a plivala na něj. Video dala na sociální síť

Pak ale nastal zvrat. Žena vzala náhle nůž a bodla se s ním do břicha. Hlídka jí v dalším jednání chtěla zabránit, žena ale s policisty zápasila a při tom jednoho z nich pořezala na předloktí. Nebylo to ale z její strany úmyslné.

Policisté ženě nakonec nůž vzali a jakmile dorazila přivolaná záchranná služba, předali ji do péče zdravotníků.

Pacientku převezli na chirurgii Klatovské nemocnice, stejně jako zraněného policistu. Jeho zranění ale nebylo vážné, nevyžádalo si hospitalizaci ani vystavení neschopenky.

„Případ si převzali klatovští kriminalisté a nyní prověřují všechny okolnosti této události,“ uzavřela Brožová.

9. srpna 2023