Diskuze

Podvedla trojice stařenku trpící Alzheimerem? Znalec o nemoci pochybuje

Krajský soud v Plzni se opět zabývá případem, který justici zaměstnává už šest let. Tři lidé v něm čelí obžalobě, že připravili seniorku o dům, přičemž využili její demence. Obhájce souzené makléřky nyní předložil posudek, v němž se uvádí, že vůbec není jisté, jestli žena měla Alzheimerovu chorobu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tady chybí nezávislý odhad té nemovitosti, skutečná prodejní cena, kterou zaplatili současní majitelé a částka, která dorazila na konto té stařenky.

Standartní akce vychází z provize realitky kolem 3% + DPH, případně doložených mimořádných nákladů prodeje. Pokud si realitka vzala zřetelně víc, je to jasný podvod a zneužití postiženého klienta.

0 0
možnosti

J28a46k64u97b 97Č73u37b15a

4. 2. 2018 10:50

Jaký muž? Její manžel?

0 0
možnosti
JN

"Tři obžalovaní podle spisu prodali ženin rodinný dům za 1,5 milionu korun. Na její účet ale doputovala částka výrazně nižší. Obžaloba tvrdila, že je to podvod", píše se v článku. Nechápu, jakou roli v tom hraje, zda stařenka měla či neměla Alzhemeira, jestliže jí zaplatili částku "výrazně nižší", než za kolik její dům prodali. To jako kdyby se prokázalo, že Alzeheimera neměla, tak zaplacení částky "výrazně nižší", než která byla získána prodejem, není podvodem, ale "marží prodejce"?

1 0
možnosti

Koukám, že znalec je ještě větší hyena, jak paní makléřka Rv

3 0
možnosti
JP

...formulované věty - text ...

0 0
možnosti
JP

Stačí dobře formulované věta a i dnešní padesátníci neporozumí .

1 0
možnosti