ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Fotolia

Klient vyděsil prostitutku. Když odmítl zastavit, za jízdy vyskočila z auta

  • 17
Plzeňští policisté rozplétají nehodu, při níž se zranila prostitutka. Žena si s neznámým mužem domluvila placený sex a nastoupila k němu do auta s tím, že odjedou na smluvené místo. Jenže řidič se rozjel jinam, vystrašená dívka z auta vyskočila za jízdy.

Nehoda se stala v pátek večer na Domažlické třídě v Plzni. Když prostitutka viděla, že zákazník jede jinam, než bylo domluveno, dostala strach a chtěla vystoupit. Šofér ale nezastavil. Třiadvacetiletá dívka proto z auta za jízdy vyskočila

Údajný svědek poté volal na tísňovou linku 155, že byl svědkem únosu ženy, která vyskočila z jedoucího auta a vozidlo jí přejelo nohy. Volající ale na příjezd záchranářů a policistů nečekal.

„Žena v době našeho příjezdu byla při vědomí, komunikovala. Měla viditelné tržné ranky na dolních končetinách. Lékař se obával, zda nedošlo k frakturám dolních končetin, proto je zafixoval,“ uvedla mluvčí krajské záchranné služby Mária Svobodová.

Ženu pak sanitka převezla na úrazovou ambulanci plzeňské fakultní nemocnice.

Policisté nyní zjišťují, jak se žena zranila. Zda při vyskakování z auta, nebo při střetu s ním. Vyšetřování je na začátku.

„Po řidiči pátráme, vyžádáme si kamerové záznamy z místa. V tuto chvíli nevíme ani to, o jaké vozidlo šlo, jakou mělo značku či barvu,“ sdělila plzeňská policejní mluvčí Veronika Hokrová.