Diskuze

Je to odměna za stoletou práci, říká šéfka nové památky v Mariánské Týnici

Seznam národních kulturních památek v České republice se rozšířil o devatenáct sakrálních staveb. Jednou z nich je areál bývalého proboštství v Mariánské Týnici na Plzeňsku. Pochází z druhé poloviny osmnáctého století a je dílem barokního architekta Jana Blažeje Santiniho.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mlá paní doktorko, blahopřeji k Vašemu úspěchu, nechala jste v M. Týnici kus svého života a všem nám ukázala, jak se má pečovat o památku.

0 0
možnosti

Jsou nás tisíce, kteří stále věří, že se k této památce obnový železniční trať a tudíž se násobně zatraktivní. Co na to "PLZEŇSKÝ KRAJ" ???

1 0
možnosti

J79i37ř74í 59J31o89z38a

1. 2. 2018 14:20

Vite me fascinuje jina vec, pokud by se doprava na trati objednala, tak SZDC by ji musela chte nechte tuto trat zprovoznit. Je zajimave ze v trestnim zakoniku je paragraf 220 Poskozovani pri sprave ciziho majetku a ten rika: Kdo poruší podle zákona mu uloženou nebo smluvně převzatou povinnost opatrovat nebo spravovat cizí majetek, a tím jinému způsobí škodu nikoli malou, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti.

Tak jak to, ze Police CR nekona? Je ocividne, ze k poskozovani doslo a dochazi nadale... Bude muset nekdo podat trestni oznameni?

1 0
možnosti