Diskuze

Lupič dostal za přepadení seniorky pět a půl let, vytrhl jí tašku z ruky

Na pět a půl roku do vězení poslal Krajský soud v Plzni Jiřího Č. Třiadvacetiletý muž přepadl v Plzni na ulici seniorku a vytrhl jí tašku z ruky. Sedmasedmdesátiletá žena padla po nečekaném útoku tak nešťastně, že měla tříštivou zlomeninu pažní kosti. Mladík tvrdí, že on to nebyl.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠČ

5.5 let - v pořádku. Proč ale řidič, který přišel kvůli alkoholu o řidičský průkaz, opilý opět řídil, zabil protijedoucího řidiče a další těžce zranil, dostal jen 6 let ?

1 0
možnosti
JF

Tak on měl žlutou bundu a přepadená trvdí, že to byl někdo v tmavém oblečení. No až doteď jsem žlutou barvu řadil mezi světlé. Ale když to soud říká....;-D

0 0
možnosti
LK

Ať si u soudu tvrdí co chce, sám velmi dobře ví, jak to bylo...;-)

0 0
možnosti

Jděte se bodnout s těmi reklamami! Člověk koukne na video, tam je jen ta fotka z úvodu a hned dvě reklamy, pak titulek k něčemu jinému a zase reklamy...廊

2 0
možnosti

Tak pokud se lupič hrabal uvnitř v kabelce, tak snad nebyl v rukavicích a někde tam museli zůstat otisky, které by buď potvrdili nebo vyvrátili obžalobu. Pokud se dotyčný sám policii přihlásil, mluví to spíš v jeho prospěch.

0 0
možnosti
JH

J41a66n 12H92a90j86s49k94ý

9. 4. 2021 18:31

Samozřejmě, že obviněný se ve svůj prospěch snaží lhát, jak jen to jde. Obviněný lhát může, svědek nikoli. A advokát obviněnému samozřejmě pomáhá lhát, jak to jen jde. Vždyť je za to placen.

3 0
možnosti