(ilustrační snímek)

(ilustrační snímek) | foto: Policie ČR

Na Plzeňsku zemřel mladý řidič, další tři lidé jsou zranění

  • 2
Tragická nehoda se stala v pátek v noci na Plzeňsku na hlavní silnici I/27 mezi Plzní a Přešticemi. Zemřel jedenadvacetiletý řidič, tři lidé se zranili.

„Zhruba padesát metrů za odbočkou na Chlumčany sjel jednadvacetiletý řidič ze zatím nezjištěných příčin vpravo mimo silnici a narazil do stromu,“ popsala kolizi, ke které došlo kolem 23. hodiny, krajská policejní mluvčí Markéta Fialová.

Vozidlo značky Škoda Fabia začalo po nárazu ihned hořet. Mladý řidič zemřel na místě. V autě cestovali ještě další dvě osoby mladší 18 let a jedna  devatenáctiletá žena.

„Dva pacienty jsme převezli s těžkými poraněními na urgentní příjem Fakultní nemocnici v Plzni, třetí na úrazovou ambulanci,“ uvedl za záchranáře Martin Brejcha.

Rodinám zúčastněných byl poskytnut krizový intervent. Komunikace byla v místě nehodě zcela uzavřena až do půl čtvrté ráno.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,