Diskuze

Budu se věnovat i kvalitě života v malých obcích, slíbila nová hejtmanka

Novou hejtmankou Plzeňského kraje se stala Ilona Mauritzová, poslankyně a jednička krajské kandidátky ODS. Na ustavujícím zastupitelstvu pro ni hlasovalo 28 zastupitelů z 45. Největší prioritou nového vedení kraje je podle Mauritzové boj s koronavirem. Kromě toho chce pomoci řešit vážné problémy Sušické nemocnice. Slíbila také, že žádná z krajských nemocnic se nebude prodávat ani pronajímat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OL

Další loutka na scéně ;-D

3 0
možnosti
AM

A kterápak je ta největší čtvrť Plzně?

0 0
možnosti
PK

To je ta paní, co chtěla stavět podzemní garáže pod dětským hřištěm?

5 0
možnosti
Foto

J71i47ř20í 36M76a98k54o98ň

12. 11. 2020 13:13

Občanští demokraté dále získali křeslo náměstka pro ekonomiku, majetek a investice. Obsadil ho Pavel Karpíšek, senátor za ODS a starosta Vejprnic. Funkci hodlá vykonávat jako neuvolněný.

Tak to bude skutečně kvalita8-o

6 2
možnosti
KL

Je ještě k dispozici nějaká jiná velká funkce v Plzni a okolí, kterou tahle zasloužilá paní doktorka nezastávala?

4 1
možnosti
JV

Plzeň, to je takové Palermo - tam za veřejné peníze postaví cokoliv, když to bude v zájmu kmotrů. ODS tam jede stejné bomby jako v 90 letech. Nízká účast ve volbách jí drží u kormidla, kdy se podaří zblbnout pár studentů, všechny co je potřebují a ten počet hlasů na to stačí. Kraj nebo město, to je jedno. Chystá se další skvělá věc, zasypání hlavního tahu k největší čtvrti, zrušení kruhového objezdu a vznik několik světelných křižovatek. Takový obrácený trend, jak v centru držet dopravu na semaforech a tvořit čistý vzduch. To tam jde, ale možnost vykoupat se v létě v kvalitním areálu nemáte, to je údajně drahé, takže to v ČR má dnes každá vesnice, ale čtvrté největší město republiky nemá moderní bazénový komplex. K tomu je třeba přidat bezdomovectví, kam spadá spousta cizinců, ubytovny a město kultury jak vyšité. Co je třeba také zmínit, to je nefunkční opozice, prakticky desítky let stejná, perfektně zapojená - není to o opozici, ale o dělení.

10 1
možnosti
PK

Topka se chová jak prodejná děvka a to všude!!

6 3
možnosti
VP

V33í29t 60P69r70č41í63k

12. 11. 2020 11:17

V čem spočívá to chování?

2 0
možnosti
LB

No pěkné ,tam to zase dopadne,to zas začnou tunýlky,takže návrat staré dobré Sicílie. Škoda.

6 1
možnosti
VP

V93í14t 46P92r14č59í27k

12. 11. 2020 10:55

Super, další kraj bez Agrofertu ve vládě! Ač tomu kobliháři nevěří, půjde to jistě i po parlamentních volbách! R^

10 5
možnosti
JN

To je sice pravda, ale to jak se chová ODS při sestavování koalic je šílené. O 3 mandáty méně, ale prosadí si hejtmanku i více radních. S takovou s nimi taky za chvíli nebude nikdo chtít nic mít.

3 2
možnosti