Diskuze

Ve Frýdku-Místku bude méně kolon, sjezdy u Polárky jsou otevřené

Řidičům ve Frýdku-Místku a Českém Těšíně se na začátku prosince výrazně uleví. Končí totiž dvě stavby, které komplikovaly provoz v obou městech. Ve Frýdku-Místku jde o nájezdové rampy u haly Polárka, v Českém Těšíně o most na obchvatu na silnici I/48.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Hlavné ať už dokončí všechny ty dopravní stavby a také ať už skončí ty EU dotace, je to jeden velký krmelec pro nenasytné Otesánky. Některé dopravní stavby, včetně těch sjezdů u Polárky připomínají parodii, neskutečně vše dlouho trvá (oprava namísto 2-3 měsíců trvá 12 měsíců, opraví jeden sjezd, pak druhý, pak mostní uzávěry, pak svodidla, pak povrch vozovky, a de fakto jezdíte non-stop po staveništi, navís stojí to obrovské peníze, pořádný frmol (krom pár světlých výjimek) nastává až před termínem dokončení kdy se pracuje i odpoledne, popřípadě i přes weekend, ale že předtím tam bylo několik měsíců "lážo-plážó". Jedete kolem dopravní stavby a pokud je tam více jak 10 lidí tak to jste svědkem zázraku, a pokud vidíte alespoň 50% z nich v pohybu a něco dělají (krom bavení se s rukama v kapsách, nebo hraní si s mobilem, nebo posedávání v autech,....) tak jste svědky superzázraku, nemluvě o pracovní době (v 8 hod tam ještě nikdo není, a po 14 hod už tam nikdo není, v pátek už od 12 hod tam nikdo není, a So+Ne se nedělá).

0 0
možnosti
VS

Tak hlavně, že tu hlavní cestu opravovali za posledních pár let asi 3x 臘‍♂️

2 0
možnosti
JS

J22a82n 63S55l11a89n85i27n27a

1. 12. 2021 16:48

Nebude, však oni soudruzi na rathausu zase něco geniálního vymyslí.

1 0
možnosti
PJ

jo z toho mám trošku obavu, jak vidím ty nápady na "zklidňování" dopravy ve městě, ale do toho jim doufám odezva u občanů hodně rychle hodí vidle, protože přeci jen by jim šlo brzo u voleb o korýtka

1 0
možnosti
PJ

Tak ještě dodělat obě etapy obchvatu příští rok a snad by ta doprava v F-M mohla být konečně trošku snesitelná:-)

0 0
možnosti
BM

To by trochu mohlo pomoc... :-)

0 0
možnosti