V Ostravě na ulici Rudné poblíž křižovatky s ulicí Vratimovskou se střetl motorkář s dvěma vozidly. (28. dubna 2024) | foto: X/@hzsmsk

V Ostravě se střetl motorkář s dvěma vozidly, zraněním na místě podlehl

  • 2
V Ostravě na ulici Rudná poblíž křižovatky s ulicí Vratimovskou se střetl motorkář s dvěma vozidly. Na místě zemřel. Policisté komunikaci po 13. hodině zprovoznili v obou směrech bez omezení.

Nehoda se stala ráno kolem 9:30. Na místo dorazily všechny složky integrovaného záchranného systému.

„Podle dosud zjištěných informací měl motocyklista jet po ulici Rudné ve směru na Havířov. Z nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se střetl s nákladním vozidlem. Motocykl byl nárazem vymrštěn a došlo následně ke střetu s osobním vozidlem. Oba vozy jely tedy směrem do Ostravy,“ uvedla mluvčí moravskoslezské policie Soňa Štětínská.

Motorkář na místě zemřel. „Provedené dechové zkoušky u řidičů obou vozidel byly s negativním výsledkem,“ dodala Štětínská.

Silnice byla po 13:00 zprovozněna v obou směrech bez omezení. „Dříve tomu tak nemohlo pro zajištění bezpečnosti silničního provozu býti, policisté směřovali řidiče na objízdné trasy,“ vysvětlila mluvčí.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz