Diskuze

Moravskoslezský kraj zmírňuje některé restrikce, na akce může více lidí

Bezpečnostní rada Moravskoslezského kraje zmírňuje od pátečního rána některá plošná protikoronavirová opatření. Na kulturní akce může opětovně až tisíc lidí, navíc na Bruntálsku nemusí mít roušky. Restaurace pak v celém kraji mohou mít otevřeno až do půlnoci, tedy o hodinu déle než dosud.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J61a59n 45K95a43m85l

23. 7. 2020 17:07

Snad moravoslezané budou zodpovědní a na nějaké akce či koupaliště nepůjdou. Tady jde o život!

1 7
možnosti
VP

A proč by to dělali, když v okrese Bruntál je nulový výskyt a jak se virus dle vás přenáší na koupališti, když ho UV záření zabije?

1 1
možnosti
FL

F90i37l76i15p 36L16o42u97k21a

23. 7. 2020 14:43

Pročetl jsem ono opatření.

A v podstatě se tam (s výjimkou toho okresu Bruntál) nemění vůbec nic. Limit na vnitřní akce zůstává (5x100). Takže opět tak trochu lež. Tak hlavně tomu udělat reklamu, aby se vytvořilo zdání...

2 0
možnosti
KL

Sorry jako, ale toto není normální.

1 0
možnosti
JR

Jediný účel celé akce byl splněn. Zrušení náhrady Colours a připravit pořadatele o peníze. Dnes se to může opět povolit. Ti ostatní mají smůlu, prostě se svezli.

6 1
možnosti
JJ

Takže se Opava v prví lize zachránila. :-) To jim to trvalo, než se jim podařilo někoho nakazit. :-)

2 0
možnosti
Foto

A v čempak je situace jiná, než byla minulý pátek, Vy šašci? Kdy jste zrušili závody dětí (mj.MČR starších žáku) na Sádráku, pod širým nebem, 80 km od Karviné? Dělat zběsilá rozhodnutí, jen aby bylo vidět, že "makáte", to doufám brzo otráví i Vaše voliče.

15 2
možnosti
VD

Na první pohled to podle načasování vypadá, jako by chtěli zaříznout ty Colorsy. A nebo se podvolili odporu lidí. Obě je špatné.

5 0
možnosti
TK

Jestli je to reakce na demonstraci, tak opravdu nechytrá. Nikomu tím nepomůžou, sami jsou teď za nerozhodné a nekompetentní pitomce a ještě vytvářejí precedens, že když se na ně dupne, tak uhnou. :-P

Že bychom příště o karanténních opatřeních rovnou nechali hlasovat ulici, ne? :-P

4 0
možnosti
MH

MS kraj: nutnost PCR testu při vstupu do zdravotních a sociálních zařízení. ..Registrace v restauracích8-o Si dělají kozy?

0 0
možnosti
TK

No co? Vadí vám být registrovaným alkoholikem? A ještě vám ji bude muset prvně podepsat manželka. ;-);-D

0 0
možnosti
FS

A já si myslím, že té Holušové měli nedávno povolit v Ostravě ten NeFestival s tisícovkou lidí. Byla by aspoň fakta a pádné argumenty, kolik lidí se touto akcí nakazilo, nebo právě že se vůbec nic nestalo.

3 0
možnosti
JH

Pakárna roku je, že dneska by ho klidně udělat mohla.

1 0
možnosti