Diskuze

Krajští zastupitelé po demonstraci odložili verdikt o nemocnici v Orlové

Zhruba 150 demonstrantů dopoledne protestovalo proti záměru kraje na optimalizační plán krajských nemocnic, který počítá s výraznou redukcí nemocnice v Orlové. Zastupitelstvo pak rozhodlo, že s definitivním verdiktem počká na reorganizační plán, který má ředitel krajských nemocnic na Karvinsku zpracovat do konce února.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JG

Komunističtí zločinci z Karviné se nezastaví před ničím. De - facto nemocnici vytunelovali hned, když ji dostali pod sebe. Ten fungující zbytek nyní chtějí pro sebe, protože těm neschopným potomkům zločineckého komunistického režimu teče do bot. To není trh, to je pokračování komunismu. Buď zdravotnictví rozbijeme a donutíme lidi, aby byli nemocní a nepohybliví, nebo to necháme tržně fungovat. Ale to, co se děje nyní, dělají kompablbové v pláštích jiných politických stran. Naštěstí kandelábrů máme ještě dost.

0 0
možnosti
PS

TRH ve zdravotnictví funguje.

Proto jsme přeci privatizovali - aby nadbytečná lůžka, nemocnice, ordinace, lékárny,... strojírenské fabriky,....zanikly.

0 2
možnosti
JG

Nevíte, co se děje, ale hloupě kecáte. Komunisto.

0 0
možnosti
RV

R40o50m75a63n 48V62o88l63n97ý

13. 12. 2018 10:24

Minimálně deset let se snaží zdravotníci upozornit na špatnou situaci v oboru. Obvykle jsou pouze obviněni, že jsou nenažraní a chtějí jen přidat. Nic koncepčního se neděje, v kraji ubývají lůžka po desítkách ročně, většina nemocnic je personálně zdevastovaná, lidé v nich přepracování. Už nepomůže, že teď konečně se přidává pořádně aspoň sestrám, už je pozdě. Teď si to bude muset občan snášet. A bude hůř, chybí desítky až stovky lékařů a sester a ti nespadnou z nebe.

3 1
možnosti
PS

Trh nemůže fungovat na dotacích a bez krachů.

1 1
možnosti
PS

Mají tam docela živo. :-)

2 0
možnosti
JG

Zatím živo. Zanedlouho bude někde mrtvo. Tak nebo tak. Buď Karviná zničí Orlovou a na základě toho sama zhebne. Nebo Orlovou nezničí a také zhebne, když ti neschopní Karvinští P|T0MC| dobačují. Jinak řečeno, přeloženo do češtiny, kdo z Karviné uteče, ten vyhraje. A nemocnici v Karviné už nezachrání ani přesun Orlové do Karviné ani svěcená voda. Potomci komunistického zločineckého bývalého československého režimu dobačovali - horníci si zvolili to, co mají. Tečka.

0 0
možnosti