ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje

V Českém Těšíně hořela garáž, hasiči v ní objevili ohořelé lidské tělo

  • 2
V neděli brzo ráno nalezli hasiči po uhašení požáru garáže v Českém Těšíně ohořelé lidské tělo. Příčiny požáru, úmrtí i totožnost mrtvého nyní zjišťují kriminalisté. O případu informovali policejní mluvčí Zlatuše Viačková a mluvčí hasičů Petr Kůdela.

„Operační středisko hasičů bylo o požáru garáže z vlnitého plechu v Komorní ulici v Českém Těšíně informováno v neděli krátce před půl šestou ranní. Krátce po příjezdu hasiči objevili v garáži lidské tělo. Požár uhasili za necelou půlhodinu,“ řekl Kůdela.

Na místě byly tři jednotky hasičů, dvě profesionální ze stanic Český Těšín a Karviná a jedna dobrovolná ze stanice Český Těšín-Město.

 „Kriminalisté na místě ohledávají místo, zajišťují stopy, sestavují průběh události a v neposlední řadě pátrají po totožnosti zemřelé osoby. Na místo byl povolán specialista z oboru chemie,“ uvedla Viačková.

Předběžnou škodu vyšetřovatel hasičů odhadl na 70 tisíc korun.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,