ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Fotolia

Z bytu expřítelkyně odešel muž dveřmi, vrátil se oknem a vlezl pod postel

  • 5
Svého bývalého přítele našla pod postelí žena z Přerova. Původně k ní přišel na domluvenou oslavu synových narozenin, po odchodu z bytu se však vrátil oknem a ukryl se do úložného prostoru. Za to může jít k soudu.

Kuriózním případem se zabývají přerovští policisté. Pětatřicetiletý muž přišel do bytu své bývalé přítelkyně v úterý na oslavu synových narozenin.

Podle policie během povolené návštěvy muž záměrně pootevřel okno v ložnici s tím, že se do bytu později, tentokrát už nezvaně, vrátí.

Po odchodu z bytu skutečně využil situace a kolem osmé hodiny večer se přes okno dostal do ložnice a schoval se do úložného prostoru postele. Tam jej však záhy žena objevila a řekla mu, ať z bytu odejde, nebo zavolá policii. Stalo se obojí.

„Důvod, proč se muž do bytu vracel, je v současné době předmětem šetření,“ uvedl pro iDNES.cz policejní mluvčí František Kořínek. Muže podezřívají policisté z přečinu porušování domovní svobody. Ke škodě na majetku nedošlo.

„V případě prokázání viny a odsouzení podezřelému muži za uvedené jednání hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta,“ sdělil Kořínek.