Vlivný člen olomoucké ČSSD, radní a ředitel městských technických služeb...

Vlivný člen olomoucké ČSSD, radní a ředitel městských technických služeb Miroslav Petřík na snímku z roku 2014 z tiskové konference k výstavě Kam s ním? | foto: Tomáš Frait, MAFRA

Radní Petřík zdůvodnil své zmizení starostmi a zdravotními problémy

  • 17
Olomoucký radní a bývalý šéf technických služeb Miroslav Petřík rozeslal tiskové prohlášení, ve kterém vysvětluje příčiny svého několikatýdenního zmizení. Zdůvodňuje ho starostmi o blízké a svými vlastními zdravotními problémy.

„Starosti spojené s aktuálním zdravotním stavem některých blízkých, s projevy vlastních zdravotních problémů a určitého vyhoření ve mně vyvolaly přesvědčení, že nezvládnu všechny záležitosti pracovní a rodinné vyřešit tak, jak bylo mé okolí zvyklé,“ píše Petřík mimo jiné v prohlášení.

Radní se dále omlouvá za všechny způsobené nepříjemnosti.

„Chtěl bych především poděkovat všem blízkým, kteří stáli a stojí při mně, přestože jsem jim způsobil nemalé starosti. Chtěl bych se také omluvit všem, kterým můj odchod zapříčinil problémy,“ napsal.

Petřík zmizel na začátku letošního května, policie ho našla po více než měsíci. Podle informací MF DNES pobýval v rakouském hotelu.