Diskuze

Hlídkám u uzavřené zóny na Olomoucku půjčily firmy karavany a obytné vozy

Policejní hlídky, které na Olomoucku nepřetržitě hlídají příjezdy do uzavřené oblasti Litovelska a Uničovska, ale také třeba hraniční přechody, se nově mají během služby kde občerstvit nebo ohřát v chladném počasí. Firmy pronajímající karavany a obytné vozy jim tyto mobilní přístřešky půjčily.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

B72o40ř42e78k 90D54u77b

25. 3. 2020 21:51

To je bomba, to je prostě bomba, jak to funguje! Paráda. Dnes jsme byli zase v práci na obědě v hospodě, dávají jídlo přes ulici, mají v půl jedné vyprodáno, říkají, že jsou z toho až dojatí, jak je lidi podporují.... Ještě to bude těžké, ale s takovýma lidma to jistě dáme.

1 0
možnosti

R^ [>-]. Výborně. Jen je nepochopitelné, že zatímco jedni pomáhají a dodržují, co mají, jiní vymýšlí, jak "jim nikdo nebude poroučet". Takže pokuty takové, aby se něco vrátilo zpět za tyto manévry. Kdyby někteří byli vychovanější, právě těmi tvrdými sankcemi, a nejen v této době, nemuselo by tam stát těch policistů tolik. A je to zase jen z kapes nás všech.

2 1
možnosti

B68o11ř97e94k 87D30u13b

25. 3. 2020 21:53

Tak, asociálové si krapet připlatí, doufejme, aby se aspoň něco do té kasy vrátilo. Každá frajeřina něco stojí a pokud někdo nechce rozumět, že jeho práva končí přesně tam, kde práva druhých začínají, z hrušky nemilosrdně dolů.

1 0
možnosti

Stůj!

Stůj nebo střelím!

Varovný výstřel, pouta.

Komu není z hůry dáno...

0 0
možnosti