Diskuze

Olomouc chce kamionům zavřít zkratku a rychle jedoucí auta brzdit semaforem

Stále víc řidičů nákladních aut nelegálně využívá Olomouc jako odpočinkové parkoviště, navíc se cestou přes vytížený vnitřní obchvat města vyhýbají mýtným branám. Radnici se to nelíbí a chce minimálně těžké kamiony vykázat zpátky na dálnici.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Otázkou je, zda by na minimálně části "obchvatu" neměla být 70 místo 50.

0 0
možnosti

a nestačilo by jen odstranit povinnost plati kamiony na " obchvatu". Těch 15 km kolem OL by měl být protě " zdarma" i pro ně když je pro Osobáky

2 2
možnosti

K53a27r93e63l 14V70á38l73e49k

13. 9. 2019 10:30

Nu a co tak udělat pořádek s bloudícími kamiony v Olomouci Hodolanech, kdy od Štěrnberka neodbočí na Tovární a Velkomoravskou,ale zahnou do Ostravskou a pak ručí noční klid, ve dne ohrožují tramvajovou dopravu a také často ničí chodníky, nástupní ostrůvky MHD a v úzkých uličkách, přecpaných aktivními hráči z Rezortu-Hodolany, bez ohledu na časté poškození zaparkovaných vozidel, se proplétají ven z bludiště.

1 0
možnosti

Přesně tento druh problému by se v případě gps systému sledování kamionů řešil prostou změnou ve výši fakturovaného poplatku a příště by již dopravce jel po dálnici velmi rád.

4 0
možnosti

Kdy budou řešit krátkou zelenou na Kosmonautů směrem k nádraží? Projede pět aut, z toho to páté jede na hraně, a hned červená. Hlavně že jsou instalovány, údajně, chytré semafory.

2 0
možnosti

Rychlost porusilo 10 000 ridicu

A kolik tam bylo za tu dobu mrtvych nebo tezce zranenych? Nebylo by vhodne se nejdrive zamyslet, zda na danem miste neni rychlost zbytecne nizka?

8 1
možnosti
Foto

R^ je tam 50ka a vsechny prechody maji semafory uz od hornbachu, dva pruhy kazdym smerem

0 0
možnosti