Diskuze

Bitva o hektary úrodné půdy vynesla hejtmanovi nominaci na anticenu Ropák

Až 44 hektarů černozemě mezi Olomoucí a Hněvotínem zalité betonem kvůli spornému projektu. Proti takovému scénáři již přes dva roky bojují úředníci, krajská opozice i samotný Hněvotín. Hejtman Ladislav Okleštěk z hnutí ANO si kvůli kauze vysloužil nominaci na anticenu Ropák.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TJ

V podstatě podvodem se stal hejtmanem, a teď hrabe. Musí se snažit, co kdyby po volbách nebyl hejtmanem? Ale GEMO to má určitě obšlápnuté na všech stranách.

0 0
možnosti
PH

Podle mého názoru klasický tunel, kde velkopodnikatel vykoupí od lidí ornou půdu za pár korun, za pomoci hejtmana se pole v územním plánu změní na stavební pozemky no a hned je tu zisk ve výši stonásobku nákladů. A kraj ještě nekoupí pozemky, on koupí s.r.o. ve kterém ty pozemky budou, aby pan velkopodnikatel nemusel platit daň. Je to jednoduché a funguje to. A do basy nikdo nepůjde, to by museli chytnout hejtmana, jak si ty prachy odnáší v krabici a ještě bude tak blbý, že bude tvrdit, že tam má víno.

0 0
možnosti

Tož v Olomouci by se ještě pár lukrativních pozemků našlo - jeden park, druhý park, třetí park. Tam by se hodilo něco postavit. :-)

2 0
možnosti
KV

K35a49r70e90l 48V61á28l88e56k

26. 6. 2020 10:48

No právě Uhýrkův holding Gemo je ta hybná organizace co tahá za nitky plánovaní zástavby. Kde jsou ty úrodné širé Hanácké lány, již netáhnou sre od Holomouce na všechny strany. Jen beton,beton , sklady , haly, heperobchodní centra, nákupní zóny...

0 0
možnosti
KV

Redakce: Proč je u všech politiku uvedena poltitický příslušnost jenom u pana Oklešťka nebo Faltýnka není ?

2 0
možnosti

Protože ji všichni znají? ;-D

0 0
možnosti
KV

Přesně v olomouci chátrají vojenské objeky k výzkumnývch učelu jako stvořené a Uhyrkovi kamarádi rezebírají nejurodnější půdu:_( che se mi blít...)

5 0
možnosti
KS

A stavět to bude... Můžete třikrát hádat.

To je Horní lán.

2 0
možnosti
DP

D40a44d14a70k 71P41e74t68r

28. 6. 2020 4:54

Tam už se staví řadu let.

0 0
možnosti
JP

je až směšné , že redakce neuvede , že hejtman Okleštěk byl zvolen za ANO, a je členem ANO ,přitom u ostatních politickou příslušnost uvede....

6 0
možnosti
DC

Vše prodáno, mandatorní výdaje města jsou dlouhodobě neudržitelná. Není už ani na opravy zdevastovaných chodníku stavěných za bolševika, není na sečení trávy.

3 0
možnosti
TP

Faltýnkuv kůň! Ze strany pana Bureše

5 1
možnosti