Střet auta s kamionem uzavřel hlavní silnici mezi Libercem a Jabloncem

  • 1
Vážná nehoda se dopoledne stala na hlavním tahu mezi Libercem a Jabloncem. Osobní auto se tam střetlo s kamionem. Řidiče osobního vozu převezli záchranáři do liberecké nemocnice, silnice byla několik hodin v obou směrech uzavřená.

Nehoda se stala mezi Libercem a Jabloncem na silnici I/14 krátce po 11. hodině dopoledne.

„Šlo o střet osobního a nákladního automobilu. Řidiče osobního vozu museli hasiči vyprostit,“ sdělila zastupující mluvčí hasičů Eva Klímová. Osobní vůz jel směrem na Jablonec, kamion opačným směrem.

Pro zraněného řidiče osobního vozu letěl vrtulník, nakonec ho ale záchranáři převezli do nemocnice sanitkou. „Bylo u něj podezření na zranění končetin. Dechová zkouška na alkohol u něj nemohla být provedena z důvodu zranění,“ přiblížila policejní mluvčí Klára Jeníčková. U řidiče nákladního vozu byla dechová zkouška negativní.

Silnice mezi Libercem a Jabloncem byla až do 14 hodin uzavřená. Příčinu a okolnosti nehody i nadále vyšetřují dopravní policisté.

Kamion se s osobním autem střetl mezi Libercem a Jabloncem.

Kamion se s osobním autem střetl mezi Libercem a Jabloncem.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz